:D

HAPPY NEW YEAR! :D

Robin Bengtsson

Jag har verkligen fastnat för någon som jag aldrig kommer att få, haha.
Han är så sjukt snygg och hans röst är grym. 

   

35 frågor och svar

1. Vad har du i din handväska? Mobil, nycklar, läppglans, puder, penna, tuggumi och papper.
2. Har du körkort? Nej jag är 15 så det skulle vara svårt.
3. Har du moped? Nej.
4. Drömmer du? Hela tiden, varje dag.
5. Minns du dina drömmar? Oftast.
6. Röker du? Nej...
7. Spara eller slösa? Jag är en slösare.
8. Spelar du sällskapsspel? Nej, eller det händer väl men inte alls ofta.
9. Favoritspel? Det vet jag inte.
10. Spelar du datorspel? Nej.
11. Favoritsemesterställe? Thailand.
12. Drömresan skulle vara: New york, LA.
13. Har rest till: Några ställen. 
15. Semestermardröm: Att störta.
16. Vem diskar hemma hos er? Våran diskmaskin.
17. Storhandlar du? Nej, det gör mamma.
19. Är det något du är bra på? Att komma i tid.
20. Är du praktisk? Ja det är jag nog.
21. Är du teknisk? Verkligen inte.
22. Har du besökt något nöjesfält? Japp.
23. Äger du en kamera? Ja det gör jag.
24. Vilken sort? Fick den i julklapp kommer inte ihåg, haha.
25. Fotograferar du mycket? Jadå, med mobil typ varje dag men nu ska digitalkameran ta över jobbet.
26. Högtid du gillar? Julafton och nyår är ju en höjdare också.
27. Hur kör du? Hur bra som helst.
28. Har du koll på din ekonomi? Haha, nej.
29. Gillar du att betala räkningar? Nej, mamma gör det.

30. Har du vunnit pengar någon gång? Inte jag inte.
31. Spelar du / tippar något? Nej, sånt är inte riktigt min grej.
32. Favoritämne i skolan? Svenska.

33. Om du fick 10 miljoner: Skulle jag bli ännu gladare.. Men ja (a) jag vet ju hur det kommer kännas!
34. Vad önskar du? Att 2009 blir det bästa året någonsin!
35. Till sist - vad ska du göra idag? Rida 3 hästar sen så vara med Emma och Lydia.


!

Kom hem för ett tag sen. Det var riktigt trevligt hos Roxanna, roligt att träffa dom igen. Har egentligen ingenting att skriva eller berätta, men ni får se ett lite resultat av mitt hår som klipptes i helgen.

Såhär blev det:
      
                        Innan                                                                         Efter

Roxanna och Cornelia <3

Ska snart hem till Roxanna för att umgås lite med henne och Cornelia, det var rätt länge sen så det kommer bli roligt.

Dagen idag har nog varit den kallaste i mitt liv.... Så jag frös när jag var ute och red började till och med gråta så kallt var det, helt sjukt! För övrigt har väl dagen varit precis som vanligt jag red båda hästarna idag och så det gick bra. Kom hem från stallet för en timme sen ungefär och har redan hunnit äta och fixa mig, det kallar jag snabbt, ialla fall för att vara Ellinor. Jag gjorde egen mat också, pannkakor blev det:
  

Nej nu måste jag vidare ska snart ta en promenad till Roxanna, vi hörs.. Juste nu kommer jag kunna skriva mycket mer också för mamma har köpt en ny data så då kan jag skriva på den, puss Ellinor.

Lycklig, lyckligare, lyckligast

Länge sen det blev ett ordentligt inlääg, men nu kommer det ialla fall ett!

Ny frilla och allt.. Klippte mig idag och ja det vart mycket kortare! En decimeter under axlarna och innan var det ca 2-3 decimeter längre men det känns fräscht och snyggt det var ialla fall behövligt. La i lite ljusare slingor också, jag är nöjd. Efter att jag klippt mig så gick jag en vända i centrum fick med mig två söta klänningar hem, det var rea och allt så det satt fin fint, det blev ett par strumpbyxor också. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer jag mår grymt bra och livet leker som man säger.. Haha.

I veckan vet jag inte vad som händer, NYÅR på onsdag det är det ända och det ska bli trevligt! :) Vet inte riktigt vad som händer men jag ska vara med Ellen ialla fall. Roxanna och dom vet jag inte om jag skulle vara med, aja något kul blir det ialla fall.

Det var ju julafton i onsdags och det var jättemysigt. Fick en hel del bra saker som jag är nöjd med.
Kavaj
Digitalkamera
Filmer
Presentkort
Abba singstar
Kläder
Pengar
Kommer inte riktigt på allt just nu men det var bra tycker jag. :)

Eftersom jag nu har en kamera så kan ni förvänta er mera med bilder, men dock måste mitt internett hos mamma börja funka igen sen så ska allt bli bra! Vi hörs, pusss en lycklig Ellinor.

GOD JUL

Jag har inte alls tid just nu.. Men jag vill bara önska alla en riktigt god jul imorgon. :D
Själv sitter jag hos pappa med 15 andra underbara släkingar/bekanta. Vi hörs mer under lovet när jag har mitt internett igen, Puss Ellinor.
Jag är en tjej som fyller 15 år den 15 december. Mitt allra största intresse är hästar och jag älskar att umgås med mina vänner och shopping går också alltid hem.


Hallå!

Äntligen jullov! :D

Så himla glad över att det är lov igen. Efterlängtat !! För övrigt mår jag med än bra, allt är faktist riktigt bra just nu och det är faktist så skönt så detta lov finns det inget som kan hindra mig, haha eller jo klart som tusan!
Igår var jag och shoppa med Amelie oi täby centrum, det var trevligt. Köpte ett par as cool byxor från Zara men klantig som jag är tappade jag bort påsen påvägen hem.. :( Så typist mig verkligen! Aja. Annars köpte jag bara julklappar och ett par örhängen och lite smink till mig själv. Hemresan var otroligt lång. Bussarna hade slutat gått så vi fick ta rosdalsbanan till mörby och från mördy buss till helenelund station och sen tåg till väsby och sedan buss hem... Tog 2 timmar om inte ännu mera än så!


Idag har jag ridit, eller var med amelie i morse eftersom hon sov över hos mig. Vi åkte till stallet runt 1-2 någon gång. Red och så som vanligt, det gick bra Coolisen var väldigt fint today! :D Efter stallet åkte jag hem och fixade mig var på bio med Ellen, Cissi och Lydia vi såg Twilight så grymt bra! Jag blev hel kär, haha. Men det var verkligen så bra bland det allra bästa jag sätt faktist så jag var riktigt nöjd. Hihi. Efteråt köpte jag en jättefin klänning som jag ska ha på julafton en söt svart klänning med rosett från bik bok. Dock kanske lite för lång men det får duga! Efteråt åkte Cissi med mig hem så jag slapp gå helt själv, gullig som hon är. Sedan åkte hon taxi hem till Erik.

Twilight, grymt bra!


Men nu ska jag syssla med annat, vi hörs. Puss Ellinor.

Roxanna


Jag saknar dig av hela mitt hjärta.

Uppdatering!

Är hos pappa nu så idag kan jag blogga.
Dagen har väl varit som vanligt, skolan var som den brukar.. Eller kanske inte riktigt till 100 hänt en hel del, allting har slittrats och börjat på nytt känns det som.. Vet inte hur jag känner, just nu känns allt så tomt. Jag är både ledsen och besviken. En ursäkt är allt jag egentligen behöver ha men för er känns det som en omöjlighet att ni inte kan förstå det.. Aja! För övrigt mår jag bra, känner mig glad inför lovet! :) Ska bli så skönt och lovet kommer bli grymt bra, satan i gatan. Haha. Idag har jag även varit barnvakt åt min lillasyster, hon är så sööt! Sa till mig idag: Ellinor jag älskar dig så mycket så jag blir trött. Hur gulligt är inte det när ens 4-åriga lillasyster säger så? Hihi.

Jag älskar dig!

I helgen  ska jag handla klart julklapparna, på fredag ska jag, Ellen och Cecilia åka och köpa det sista. I helgen ska jag även träffa lite bekant folk det blir trevligt.

Vi hörs, puss Ellinor.

:( :)

Mitt internet funkar inte så jag kommer tillbaka med bloggandet när det funkar igen! :) Tack och hej.

Tjejmiddag

Min tjejmiddag igår vart ingenting annat en lyckad! :D Det var verkligen jättekul.
Vi var 13 styckna tjejer hos mig och det var verkligen mysigt. Jag mår så bra av er, ni är helt underbara allihop.
       

Tjena!

Hallå där! Hann inte skriva igår eller hade rättare sagt ingen lust..

Idag var det skola fram till tolv hade halv dag idag så det var grymt skönt! Efter skolan städade jag lite här hemma sen så åkte jag till stallet och red en snabbis sen så åkte jag och mamma till coop och handlade massa mat och efterrätt och allt sådant till imorgon. Som ni kanske vet ska jag ha tjejmiddag här hemma imorgon, ska bli riktigt roligt. :) Det blir 12 stycken som kommer. Hoppas på en lyckad kväll men det blir nog inte så svårt med mitt underbara sällskap.

Imorgon kommer Ellen till min skola när jag slutat sen ska vi hem och fixa allt inför kväll, hon är bäst som ska hjälpa mig med allt men det vet ni ju redan om.. Mellan 19.00-20.00 kommer allihopa imorgon.

Föresten så hade jag SO-prov idag och det gick faktist bra, inte ofta jag tycker det men det kändes bra ialla fall. :D
Nu måste jag gå, vi hörs i helgen, hinner kanske slänga in ett inlägg när jag kommer hem från skolan imorgon men jag lovar ingenting. Sen så kan ni förväntar er lite bilder från helgen också. Puss Ellinor.
   
Världens bästa vän. Ellen Beckman mitt hjärta slå för dig!

Saknar Thailand






9 decmber = min namnsdag

Min namnsdag idag Anna Ellinor Holmberg är mitt fullständiga namn och det är Anna idag den 9 december. :)

Idag har det varit skola som vanligt, inget speciellt egentligen.. Vi fick tillbaka våra HK-prov som vi gjorde redan igår.. 13 i klassen fick IG, haha.. Oups! För övrigt har dagen varit bra tycker jag. Ikväll ska jag läsa lite SO sen ta det mest lugnt. Mamma var inte hemma nu ikväll så jag fick göra mig lite egen mat, kött, potatiskroketter, bea sås och sallad det satt fint, väldigt stolt att jag klarade det helt på egen hand, hihi.

Efter min tjejmiddag så ska nästan alla tjejerna sova över och tror det är ungefär 13 st och undrar hur vi ska få plats, även fast jag bor stort så blir detta ett litet problem, men det löser sig väl eller rättare sagt det kommer lösa sig. :)

Vi hörs senare ikväll, I promes! Puss Ellinor.


Min vecka

Jag kom på mig själv att bara känna att jag mår väldigt bra just nu. Livet liver som man säger. ;) Nej men det är skönt, inga problem eller ett stort j.vla problem egentligen men jag skiter i det nu, jag mår lika bra för det tack och lov!

Hade tänkt göra en kvällsmacka och sedan duscha och sen blir det sleeping..


Min vecka
Måndag: Skolan HK-prov, plugg
Tisdag: Skolan, stallet, plugg
Onsdag: Skola, plugga massor inför SO-provet
Torsdag: Skola SO-prov slutar 12.00, städa hemma, stallet
Fredag: Skola, tjejmiddag hos mig :)
Lördag: ?
Söndag: Julhandla


Besviken

Blir så trött på människor som lovar och inte håller det dom sagt. Det finns vissa få jag kan lita på och dom man trodde man kunde lita på och som säger att de lovar... Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen det finns inga borförklaringar längre. Från och med nu ska jag hålla allt för mig själv i alla fall inte berätta något för någon annan en dom riktigt riktigt få som jag litar på och alla själva vet om ni är menade.

Erica och Cecilia ni gjorde min dag iag, tack för att ni finns där och alltid förstår en och ni är några som man Kan lita på också.! För övrigt har dagen varit rätt seg och mitt HK-prov gick helt okej, hann inte riktigt klart bara!
Jag skriver senare ikväll vet inte riktigt mer vad jag ska skriva just nu så vi hörs, Puss Ellinor.

Plugg och mys

 
Tända ljus, julskum, juice och massa plugg faktist väldigt mysigt.

Helgen

Mår verkligen så mycket bättre, tack och lov. Tack för det mina underbraste vänner. 
I fredags så var jag hos Amelie,vi såg på idol och bara tog det lugnt.. Synd att min favorit åkte! Fast det var rätt, han var inte alls bra i fredags. Både Alice och Kevin var grymma så egentligen var det inget annat än rätt tycker jag. Efter idol så gjorde vi inte alls så mycket, snackade massa strunt och myste.. Alltid lika trevligt. Riktigt skönt med en slapp fredag och få veta att man dagen efter kan få sova ut.. I like it. På lördagen vaknade vi runt 10.30 konstigt nog var jag väldigt trött. Men efter att kommit igång och ridit och vart i stallet ett par timmar så blev jag pigg.

Jag och Cecilia bestämde oss för att ha det trevligt hemma hos henne på lördag kvällen. Vi gjorde god mat, klyftpotatis, fläskfilé med vitlöksmör och supergod sallad. Eller vi hon gjorde maten och jag var väl bara där som ett mentaltstöd, haha. Vi var verkligen jättehungriga och maten var verkligen jättegod, vi åt som karar, herregud vad mycket vi åt. Haha. Efter att vi ätit och pratat en massa så kollade vi på Narnia, inte riktigt min typ av film men den var okej.. I pausen så gjorde vi efterrätt. Varm banan med smält choklad och glass det var också jättegott. Kände oss som världens fetaste efteråt men annars så. Sen senare kollade vi på någon annan konstig film, den var faktist väldigt rolig, men hel knäpp.. Vi somnade kanske runt två, låg ett tag i sängen och pratade massa. Kvällen var väldigt mysig, länge sen som vi var själva så det var skönt. Underbart var det.



Idag är det söndag och lite sådär deppigt kanske.. Endast två veckor kvar nu och jag längtar riktigt mycket tills vi får jullov. Har prov imorgon i hemkunskap så min dag idag blir till för att plugga till det.. Inte direkt så kul. Och på torsdag har vi SO-prov också, sen slutar vi 12.00 på torsdag så det är skönt. Men efter torsdag är livet underbart inga prov eller något kvar, det gillas..! Så den här veckan ska jag plugga riktigt mycket och sen är det bara att ta det lugnt efteråt. Under jullovet har jag inte speciellt mycket planerat. Maria kanske skulle komma till mig någon dag vore väldigt roligt.
Juste nästa fredag har jag tjejmiddag, det kommer bli as kul och på lördag har Gabriella tjejmiddag så den helgen kommer bli bra. Sen så på söndag tänkte jag faktist börja julhandla lite smått och på måndagen fyller ju jag år! Och hela vecka 51 kommer gå åt julklappar, måste verkligen börja med dom nu orkar inte stressa dom allra sista dagarna.

Nej nu ska jag börja plugga lite smått och sen måste jag ta och äta någon. Vi hörs senare, Puss Ellinor.


!

Torsdag idag och efter morgondagen är den en grymt efterlängtad helg.. Sett fram emot den riktigt länge. Ska till Amelie imorgon efter skolan, sover sedan över där.. På lördag har jag lovat att vara med Cecilia så jag ska dit då tror jag sover över också, har inga andra planer alls. På söndag måste jag plugga en hel del, har två prov nästa vecka och det är det sista innan lovet så sen är det över! På torsdag nästa vecka, eller om en vecka med, då går vi halvdag till klockan tolv så då hade jag tänkt att börja handla lite julklappar. Har inte börjat än, det bli alltid såhär och jag blir alltid stressad.. Och ingen fantasi har jag heller så jag har aldrig en aning om vad jag ska köpa. Det blir ovanligt många att köpa till i år också, aja det får väl lösa sig.
Detta önskar jag mig i år:
Digitalkamera
Pilgrim örhängen
Guld Rolex klocka
Idol dvd
Singstar
Doftljus
Tunikor
Svarta uggs
Gant vinterjacka
Pengar
Presentkort Gina tricot, H&M och kicks
 
 
Båda är grymma!


Idag.. Som jag sa i morse är jag så himla trött hela tiden och när jag kom hem idag efter skolan och stallet och det där så skulle jag vänta på mamma som skulle komma hem med mat då gick jag och vila, jag somnade på 2 minuter och vaknar upp vid elva.. Från åtta till elva sov jag och jag fick panik för nu är jag hur pigg som helst kommer aldrig kunna somna före två och då kommer jag vara svinigt trött imorgon och dessutom grinig, kul... Hehe. Nu hade jag tänkt att sitta här ett tag sen kolla på tv i sängen och försöka somna. Puss Ellinor.


Det gör mig orolig.

Jag har levt med dig sen dag ett på dagis och nu vet jag att om lite mer än en termi går vi inte längre i samma klass, så som vi alltid har gjort. I 14 år har jag haft dig vid min sida, fem dagar i veckan. Det gör mig rädd och orolig att tänka att du längre inte kommer vara den som man stöter på varje dag.. Jag är alltid van att möta ditt underbara skratt varje dag och vet att du alltid finns för mig, vad det än gäller. Jag kommer att sakna dig något fruktansvärt mycket, helt sjukt mycket. Jag säger det är med gråten i halsen Erica, du är det mest underbara jag har, helt ärligt talat jag är så fruktansvärt rädd att vi ska förlora kontakten och inte mer sen.. Jag har intalat mig själv att det inte får bli så. Hoppas du förstår vad du betyder, du är min vardag. Alltid, alltid kommer du att finnas inom mig, du är en del av mig Erica. Jag älskar dig vännen.

      
Du är en självklarhet !!

trött

God morgon! Är så fruktansvärt trött idag även fast jag kom i säng vid elva igår.. Fattar inte varför, orkar knappt sminka mig eller klä på mig så illa är det, hah. Aja, hoppas det blir bättre under dagen. Hoppas på att dagen går lika fort som igår. Måste ta och göra mig klar nu så jag hinner med bussen eftersom jag är hos pappa.

Puss Ellinor.

Oskyldigt dömd

Oskyldigt dömd var faktist väldigt bra idag, tror det var en av dom bästa avsnitten.. Fast det var ganska så hemskt.. Fattar inte att det finns folk som kan göra sådär på riktigt, sånt är helt sjukt och helt ofattbart från min sida. Eller sånna som misshandlar, alltså vad i helvete tänker man på? Vad man en har gjort eller något skulle jag aldrig i hela mitt liv komma på tanken att misshandla eller göra någon annan människa så illa. Helt sjukt..

Puss Ellinor.


Ny dag och nya tag

Mått så mycket bättre idag. Tack till tusen för att jag har sånna underbara vänner som stöttar och finns där.
Började skolan som vanligt 09.15 och slutade 15.25. Dagen gick väldigt fort, kändes som om jag bara varit i skolan någon timme, ja skönt var det i alla fall. Efter skolan åkte jag till stallet, hände ingenting speciellt direkt..
Sitter nu här och har nyss ätit, ska plugga lite fram till nio om en timme för då börjar Oskyldigt dömd. Någon som brukar kolla på det?! Jag tycker faktist det är jättebra, är egentligen inte så jätteförtjust i sånna filmer men den här gillar jag skarpt. Efter jag sett klart på det ska jag väl duscha och sova sen, behöver lägga mig i tid, länge sen jag fick sova ordentligen..
I helgen ska jag sova hos Amelie, tror nog det blir hela får se vad vi hittar på ingenting speciellt tror jag.. Vore skönt med en lugn slapp helg faktist, efter allt.

Har bestämmt nu att jag ska ha tjejmiddag 12 december hemma hos mamma, hoppas det blir lika roligt som jag hoppas på..

Nu måste jag plugga, vi kanske hörs senare.. Puss Ellinor.

Lista

Nio första:
Första bästa kompis: Jessica
Första bil: ingen
Första kärleken: beror på
Första husdjur: Mimmsan
Första semester: Cypern
Första jobb: hm, Stallet
Första köpta skiva: ingen aning
Första piercing: öronen
Första konsert: vet inte

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: cider
Sista bilfärd: hem från stallet
Sista filmen du såg: OC
Sista ringda telefonsamtal: Amelie
Sista bubbelbadet; hos Amelie
Sista spelade cd: Chris Brown
Sista kyss: Någon vecka sen
Sista måltiden: Thaimat

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Blivit arresterad? Ja
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Ja

Sju saker du älskar att ha på dig:
1. mjukisbyxor
2. mjukiströjor
3. smycken
4. fest kläder
5. leggins
6. snygga kläder
7. varm jacka

Sex saker du gjort idag:
1. varit i skolan
2. ätit thaimat
3. gråtit
4. sminkat mig
5. tittat på tv
6.  suttit vid datan

Fem favoritsaker:
1. mobilen
2. kläder
3. smycken
4. skor 
5. min säng

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Ellen
2. Amelie
3. Min syster
4. Roxanna

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:
1. Åka till sydafrika
2. Gifta mig och skaffa barn

En sak du ångrar:
1. Att jag förlorat kontakten men en nära vän

"jag tvingar dig inte att läsa"

Ja min dag idag då. Efter skolan åkte jag till stallet direkt, sen så fikade jag och Malin lite, pratade lite om allt möjligt var faktist väldigt trevligt. Efter det så hängde jag bara runt, lite segt faktist.. Sen kom mamma och hämta mig någon gång runt 17.30 då åkte vi till Tiger och köpte thaimat, gillar det inte så värst men eftersom Jacob fyllde år så fick han bestämma idag. Jag åt kyckling med söt sur sås, den är den enda jag gillar. På vägen hem så pratade jag och mamma och diskutionen som vi haft ett par dagar nu kom upp igen och vi bråkade igen och det har fortfarande inte tagit slut.. Jag har bestämmt mig att denna gång ska jag inte ge vika, som jag alltid gör... Nu ska jag stå för min sak och hon ska också gå inse..
Efter maten vart det bara ännu värre, så när alla andra åkte till pappa för att fira Jacob så stannade jag hemma, jag hade fått nog kände bara att jag inte skulle orka med att sitta där och se glad och trevlig ut, så i stället satt jag här hemma.
Dom kom hem med lite god tårta till mig så jag åt det, fast mådde dock väldigt illa efteråt. Det var en väldigt fräsch och god frukttårta. Efter att jag fikat så duschade jag, sen så målade jag naglarna röda och nu sitter jag här efter att bråkat lite med min data, vi vill inte riktigt samma saker alltid, haha..
 
Erica,jag,Roxanna,Filip&Marcus.

Idol
För er som känner mig väl vet att jag älskar idol!! Hoppas verkligen jag kan få biljetterna till finalen, vore jättekul. Nu på fredag avgörs det ju om finalplatserna! Hoppas på Kevin och Robin, fast skulle inte bli besviken om Alice kom dit heller, alla tre gillar jag fast mest Robin, så söt och grymt duktigt på sjunga. Hihi. Men tror nog mest det står mellan Alice och Robin, Kevin för mig är ganska självklar har inte hängt lös en enda gång.


Puss Ellinor.

:(

Gud vad allting känns jobbigt nu, jag har inget tålamod för någonting just nu.. Tårarna bara rinner och rinner, det finns några få enstaka som förstår mig, men alla dom andra, min mamma tex?! Jag tror aldrig att jag varit så ledsen och besviken på en annan människa förut. Jag vill bara krypa ur skinnet och försvinna för ett tag.. :(
Puss Ellinor.


God morgon

Ska snart gå till skolan eller borde jag det nu egentligen.. Har gympa nu första timmen lite segt sådär det första man gör på morgonen fast samtidigt skönt att komma igång. Som jag sa igår så fyller min bror år idag, GRATTIS! Och nu är det inte alls länge kvar tills jag och min tvillingbror Elias fyller år, endast 14 dagar wiho! :)

Nej nu måste jag till skolan, vi hörs senare. Puss Ellinor.


<3

Tusen tack min vän för att du alltid finns där. Jag hade nog aldrig klarat det här utan dig iallafall inte så enkelt, du gör allt det som känns så omöjligt mycket lättare, du får mig att tro på mig själv att orka fortsätta. Jag hade aldrig haft orken att gå upp varenda morgon om det inte var för dig, du ger mig all den energi som jag behöver. Att alltid få höra dina stöttande ord som ring mig om det är något, jag kommer alltid lyssna och ge dig goda råd, jag ska göra allt för dig.. Det är faktist sånt som många säger men ärligt talat är det inte lika många som står fast vid det också. Du är min allra bästa vän, den som jag litar på till tusen och som jag vill göra mitt bästa för. Vid ett sånt här tillfälle vill jag bara säga att jag älskar dig.

Måndag

Jag hatar att ha den här känslan, när precis allting känns fel, att man gråter för minsta lilla. Just nu är jag inne i en jättejobbig period.. Mamma och jag har varit osams sen igår, jag är så trött på allt just nu. Allt känns orättvist och deppigt.

Skolan var okej idag, inget speciellt dock. Slutade klockan 15.25 åkte bussen till station köpte lussebulle till mig och Lydia på pressbyrån sen tog jag en annan buss till stallet och när jag kom dit träffade jag Anton och vi var snabba idag och red ut, det gick okej. Skönt att det är som vanligt igen mellan dig och mig. <3
Tisdag imorgon ingenting speciellt då heller, har nog håltimme andra lektionen så det är lite segt, sen ska jag plugga sedan fyller min käre bror 16år imorgon, massa grattis!!

Puss Ellinor.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0